Project Review - Vinyet

  • Vinyet: Image
    The Redevelopment of an end of terrace home in one of Sitges most prestigious addresses, in Vinyet.
  • Vinyet: Image
    The entire building was gutted and extended.
  • Vinyet: Image
    The upstairs master bathroom is light and airy.
  • Vinyet: Image
    Small windows were replaced with a large sliding door
  • Vinyet: Image
    The room is flood with sunlight throughout the day.
  • Vinyet: Image
    An ensuite bathroom was added.
  • Vinyet: Image
  • Vinyet: Image
    A walk in rain shower provides total relaxation.
  • Vinyet: Image
    The bathroom also houses the wardrobes, giving space back into the bedroom.
  • Vinyet: Image
    Ground Floor: The old stairwell was removed and replaced with a moden spiral staircase.
  • Vinyet: Image
    Slate tiling provides a contemporary feel throughout the house.
  • Vinyet: Image
    The Kitchen is fitted with top of the range appliances.
  • Vinyet: Image
    The entire feel of the house is cool and contemporary.
  • Vinyet: Image
    The space has been completely redefined.
  • Vinyet: Image
    The staircase provides a natural breathing space between the dining and living areas.
  • Vinyet: Image
    The main living area feels large and spacious.
  • Vinyet: Image
    Appliances include the latest COOL air conditioning systems and built in flat screen TVs.
  • Vinyet: Image
    High finishing touches include the appropriate choice of art and high end wooden staircases.
  • Vinyet: Image
    This dead space was completely renovated.
  • Vinyet: Image
    It provides for an office annexe off the main living area.
  • Vinyet: Image
    It benefits from the natural light reflected from the glass ceiling.
  • Vinyet: Image
    The upstairs balconies were extended to maximise the outdoor space available in the property
  • Vinyet: Image
    The upstairs balconies were extended right around the property.
  • Vinyet: Image
    The result is a large open feel upstairs with state of the art remove controlled skylights.
  • Vinyet: Image
    Clever use of space allowed for the extension of the balcony in what otherwise would have been a simple flat roof.
  • Vinyet: Image
    Perfect for your outdoor lifestyle in Sitges
  • Vinyet: Image
    The property was renovated with the surrounding environment in mind.
  • Vinyet: Image
    Again a high finish wood gives the property an exclusive feel.
  • Vinyet: Image
    It also extends the size and space of the upstairs bathroom.
  • Vinyet: Image
    No longer just a bedroom, it becomes a new living area.
  • Vinyet: Image
    The back wall of the property was completely removed.
  • Vinyet: Image
    And replaced with large double doors.
  • Vinyet: Image
    Space was maximised to bring the outdoors in, and to breathe life into the modern feel of the property.
  • Vinyet: Image
    Space was maximised downstairs to provide a guest bedroom.
  • Vinyet: Image
    The use of skylights brings all day sunlight into what would have been a dark space.
  • Vinyet: Image
    The property no longer resembles the old look.
  • Vinyet: Image
    Minimalist in style and feel, the interior decor has been chosen to reflect the company's modern approach to design.
  • Vinyet: Image
    Perfect for living, dining and entertaining.
  • Vinyet: Image
    Seamless equipment with all wiring and boxes hidden flush with the clean lines of the walls and floors.
  • Vinyet: Image
    No walls, just open space.
  • Vinyet: Image
    The downstairs bathroom was a welcome addition.
  • Vinyet: Image
    The outside of the property is a true triumph.
  • Vinyet: Image
    The garden has sunlight all day long.
  • Vinyet: Image
    The hardwood decking adds a touch of luxury.
  • Vinyet: Image
    High end, low maintenance approach to outdoor living.
  • Vinyet: Image
    The space can be reconfigured for BBQs, sunlounging and even has space for an outdoor Jacuzzi
  • Vinyet: Image
    The original facade of the house was restored with loving care in keeping with the rest of the terrace.
  • Vinyet: Image
Thumbnail panels:
Now Loading